2010. március 29., hétfő

Az én Lamináriám

ilyen lett a szombat és vasárnap éjszakai tevékenykedésem eredménye:





A tűn 229 szem van végre!!!
Voltak sorok, amelyekkel megkűzdöttem, mert 1-1 szem elveszett menet közben...de sikerült végre, éjjel fél 2-kor végeztem vele.
Szenvedek a kötőtűvel, ezért elkövettem azt a szentségtörést, hogy egyenes tűvel kötöttem a kendőt. Ugyanis egyenes ötös teflonos tűt találtam itthon. Ezt éreztem kellően hegyesnek ajjoz, hogy sikerüljön egy szembe háromszor beleböknöm...de csúszik, úgyhogy várom a tapasztalatokat, hogyan és meddig szabad a bambusz tűt csiszolgatni...

Nekem nagyon tetszik, bár bevallom a családom nem osztja ezt a nézetet: a férjem szerint sok benn a rózsaszín, a lányomnak a zöld nem tetszik. Engem viszont egy virágzó cseresznyefára emlékeztet és imádom!

Hogy hogyan tovább, azt még nem tudom

12 megjegyzés:

  1. Szerintem gyönyörű a színe is!

    VálaszTörlés
  2. Szerintem gyönyörű a színe, ne hagyd magad, úgyis magadnak készíted!:) És nagyon szépen haladsz!;)

    VálaszTörlés
  3. Ügyi vagy :)
    Szerintem meg tök jó a színe...
    És akkor most két hét szünet jön?

    VálaszTörlés
  4. A két hét alatt megpróbálom az eredetileg erre szánt fonalacskából is...nem merek továbbmenni..ma elolvastam a leírást, lehet ha megteszem még vagy hatszor, már nem is lesz ennyire kínai.

    VálaszTörlés
  5. Kataca, szuper a Laminariád, ne hagyd magad befolyásolni! És ugye, hogy megy... :o))))
    Nekem még nincs 229 szemem, de most már jobban aggaszt, hogy hogyan fogom elolvasni a Transition chart-ot, ill. kivitelezni, szép lesz... Majd jöhetek kérdezni? Megyek mindenkihez... .o)))

    VálaszTörlés
  6. Jöhetsz, persze...az olvasással megvárom az Ercsut...:)
    És a játszótéren délután elkezdtem egyet a barnás tolnaiból, csak úgy...majd mutatom ha lesz mit.

    VálaszTörlés
  7. Szép lesz ez! Csak így tovább!

    VálaszTörlés
  8. Nekem tetszik a színe, várom hogy élőben is megcsodálhassam a második tanfolyamon:) Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!

    VálaszTörlés
  9. Miért lenne szentségtörés az egyenes kötőtű??? Én azzal szeretem kötni a csipke-kendőket :-))) Amíg Neked tetszik a színe, mit számít ki mit mond?

    VálaszTörlés

2023

 Így január végén ideje megírnom az összefoglalót,  a szokásos pár sort az elmúlt évről. A lényeg: nagy baj nem érte a családot, továbbra is...