2010. április 16., péntek

Kűzdök

a kendőcskéimmel...
A szombati tanfolyamon ismét rájöttem, hogy amit eddig kötés címén műveltem, az csak az alap volt, van hova fejlődni...Két óra alatt két sort kötöttem. És rájöttem hogy nem az egy szembe hármat vagy a háromba kilencet a legrosszabb szem...sőt! Ezek nekem kifejezetten élvezetesek a szemcserélgetőshöz képest.
Itthon folytattam a barna kendőt, majd mikor nem jött ki a 13.sor, félretettem...napokra...bontás, újabb nekifutás, hurrá. Egészen a 15. sor feléig...Jó, tudom nem sok. Háromszor bontás, még mindig nem jó...segítségkérő levélkék írása Ercsunak és Zazáleának...és rájöttem, hogy az egész nem jó. De csak a 10.sorig kell bontanom..:)
Közben a rózsaszín is eljutott a 15.sor közepéig, az egy lendülettel, de azt is bontom. Mert nincsenek meg a szirmok :(

Szomorú vagyok, dühös, de nagyon akarom!!!!

5 megjegyzés:

 1. ha neked Ercsu segítsége után így megy, akkor én hogy merjek belefogni egyedül?? De annyira szeretnék kendőket kötni!!!

  VálaszTörlés
 2. Macus, vannak egyszerű és nagyon látványos minták, egy olyannal kezd!

  VálaszTörlés
 3. Hajrá Kata!
  Meg fogok csinálni :) Segíteni nem tudok, mert én Ercsuhoz képest fordítva kötök, nálam nem kell cserélgetni a szemeket...

  VálaszTörlés
 4. Pihentesd, magad is, a kendőt is. Én is bontottam egy fél sort, mert kiderült, hogy azért volt fura, mert rossz sort kezdtem el kötni. De nem zavar, lebontottam, újrakötöttem, kész. Majd készen lesz egyszer! Nekem az jött be, hogy nem számolok veszettül, hanem a mintát nézem, hol kell kijönne a háromegybe szemnek, és akkor mindig ott jöjjön ki. Így sokkal könnyebb...
  Jó lesz az, Kata!

  VálaszTörlés