2013. március 29., péntek

Képekben

 Bundinak egyszerűen ott kellett lennie :)
A korallvirág olyan érdekes és szép, rózsaszínes, kicsit barnás-fáradt rózsaszínes volt, hogy bár nem szeretem ezt a virágot, haza kellett hoznom. Ahogy az alsó képen látható rózsaszín fokföldit is, szemtelenül olcsón adták, mert nem voltak képesek rendesen locsolni...nálam 3 hete folyamatosan újabb és újabb virágokat hoz :)
 Ezt a lilásat nőnapra kaptam, a legfölső képen is ez a virág volt...a kettő között kb 3 hét van....Működik a szeretet oda-vissza :)
 Március 15-én a gyerekeim Németországban voltak, onnan hozták ezt a csokor aranyesőt. Most hogy újra havas kint minden, jó ránézni...(hogy a háttérben levő bambusszal mi történt, nem tudom ...)

 Kis asztaldísz, tojástartók mécsessel
 Kedvenc díszem :)
 Március 15-én, dacolva a kinti időjárással, hogy a fél ország a hóban rekedt, Vincussal feldíszítettük a barkákat. Jókedvcsinálónak :)
És végül a nyuszi párja, tulipánok, bárányka...

Az már csak a ráadás, hogy március 15-én befejeztem végre a karácsonyi terítőt, de ez majd egy későbbi bejegyzés lesz...

1 megjegyzés:

  1. Kellemes Unnepet kivanok!

    Nagyon szepek a dekoracioid, es a viragok:)

    puszi, szia:)

    VálaszTörlés

2023

 Így január végén ideje megírnom az összefoglalót,  a szokásos pár sort az elmúlt évről. A lényeg: nagy baj nem érte a családot, továbbra is...