2010. szeptember 18., szombat

Adventi naptár

Hogy időben elkészüljek vele, nekiálltam nézegetni. Rengeteg formában találkoztam vele a neten, nem is tudok választani. Ezért várom a Ti segítségeteket, tanácsokat, tapasztalatokat, akár pozitív, akár negatív.
Néhány támpont: varrni nem igazán tudok, de megoldható és lehetőleg ne a szekrény méretűekben gondolkodjunk, mert el kellene jutnia Németországba..(Zsuzsi, ne figyelj ide!!!)

Gondolom ha sikerül egy jó kis ötletbörzét összehozni, sokaknak hasznára válhat.

2 megjegyzés:

  1. Szia! A mi adventi naptárunk horgolva van. Egy piros alapra (egyráhajtásos pálcákkal végig) 24 zöld zsákocskát (sima pálcák, ráhajtás nélkül) rögzítettem. Apróság fér bele, de ez a lényeg, kis meglepetés minden napra :) Itt találsz róla egy képet: http://picasaweb.google.hu/sziranszki.krisztina/ZsFi#5274347701006401378

    VálaszTörlés
  2. Az enyém papírból volt tavaly és minden napra valami idézet volt a zsebecskékben. Az legalább nem hízlal.
    De van képeslap is, kis ablakokkal, amik mögött képek vannak - ez kisgyerekeknek, akiknek a zsuzsi nevü, nem figyelö, szigorú anyukájuk nem ad édességet, ideális lehet :-)
    És ha pl. a "nagyok" rajzolnának képeket az unokahuguknak, az is tök jó lenne. És azokat pl. fa ruhacsipesszel fel lehet csiptetni egy madzagra. Csipeszem van :-)

    VálaszTörlés