2011. augusztus 7., vasárnap

Opal 2011/14

Júliusban itthon voltak a Hugicámék, ezt a csodát Ő hozta nekem :). Másfél nap alatt elkészült ez a zokni, nem is emlékszem ilyen tempóra eddig :) . Még soha nem kötöttem Opal fonalból, ennek több oka van, egyik nyomós az ára (azt mondta, 8 euro körül volt ez a gombóc, 100g 425m). Egy kendőhöz ez nem sok, de ebből zokni készült. Nem tudom ki hogy van vele, de ha valami híres vagy drága vagy valamiért emlegetett fonal kerül a kezembe, sokkal kritikusabb vagyok. Ebben egyszerűen nem találok kivetnivalót :). Annélkül, hogy odébb kellett volna tekernem a gombolyagot, teljesen egyforma lett a két zokni, nem vált szét a szál és olyan csodálatosan puha, hogy Eszterem rögtön beleszeretett. (Most egyébként abban a kellemes helyzetben vagyunk, hogy a két nagyobbik gyermekemmel egyforma méretű a lábunk, így nem kell őket zaklatnom egy zokni próbáért, készülhetnek a meglepetések, akinek jobban tetszik, azé lesz :) )

Felmerül egy újabb kérdés: mit kezdjek ennek a maradékával? 36g...

2 megjegyzés:

  1. Jól néz ki:)
    Szerintem felhasználhatnád egy másik zokni szárához, mint az előző bejegyzésedben lévőnél van. Vagy arra nem elég? Nem vagyok zokniszakértő...:)

    VálaszTörlés
  2. Elégnek elég, de annyira jó kötni, hogy azt most még "pazarlásnak" érzem :)

    VálaszTörlés

2023

 Így január végén ideje megírnom az összefoglalót,  a szokásos pár sort az elmúlt évről. A lényeg: nagy baj nem érte a családot, továbbra is...