2011. november 23., szerda

Miért????

A héten itthon vagyunk a Vincussal kettesben, mert beteg: nagyon köhög és lázas. Nyűgös, semmi se jó. Ezért aztán szabad olyan dolgokat, amit máskor nem annyira : pl tv-t nézni...most kezdődött az m1-en egy műsor, az elején bemondták, hogy 12 éven aluliaknak nem ajánlott. Ezen csak akkor lepődtem meg, amikor kiderült, mi lesz az, ami nem ajánlott: egy ismeretterjesztő film a kékvércséről. Ráadásul magyar film, magyar emberek beszélnek egy Magyarországon élő madárról, magyar erdőkről.
Most akkor miért is nem szabad? Csak a szőkeség miatt nem értem? És akkor én most milyen anya vagyok, hogy kettesben nézzük és megbeszéljük a látottakat?

4 megjegyzés:

 1. Naygon rendes. szerintem csak így lehet bármilyen filmet megnézetni a gyerekekkel: szóban összefoglalva, hogy mi volt az, amit éppen látott. A kép ugyanis nem rögzül.
  Jó, hogy ilyen anya vagy. :o)
  Eta

  VálaszTörlés
 2. Én is csodálkoztam, mikor a Farm, ahol élünk előtt bemondják, hogy 12 év alatt ne, de vannak olyan akciófilmek, amiket meg szülői felügyelettel még nekik is szabad. Amiből tanulhatnának, azt nem kell nézni, mert még a végén ragad rájuk valami, vagy nem torzul az értékrendjük, az agresszióra késztető viszont mehet ész nélkül...

  Vincuskának jobbulást!

  Puszi: Moncsi

  VálaszTörlés
 3. Jobbulást kívánok én is a kisfiadnak!

  A filmbesorolások szerintem totál káoszosak, már nem is figyelem, mit írnak rá. A Midsommer Murdersen az Universalon pl. semmi karika sincs és a Hause-on se az AXN-en.

  VálaszTörlés
 4. Jobbulást Vincének.
  Ezek a karikák szerintem semmire sem jók... enélkül is tudtuk régen is, hogy mit nézhet a gyerek, és mit nem. És már van hatos karika is.

  (remélem most megjelenik a hozzászólásom, már kettő is eltűnt az éterben mostanában)

  VálaszTörlés