2012. február 14., kedd

Valentin nap

Február 14, Valentin nap...Szerintem ez egy olyan ünnep, amit valaki vagy szeret és ünnepel, vagy nagyon nem szeret. Köztes állapotot képviselő embert talán még nem is láttam :).
Én nem szeretem. Hogy miért? Mert nem szeretem a kötelező dolgokat, se azt, ami "mű". Másképp fogalmazva, ha egész évben nem kapok virágot csak azért, mert bármilyen nap van, vagy mert csak eszébe jutottam, akkor ezen a napon sem és nőnapon sem szeretnék kapni, azzal az indokkal, hogy ez a szokás...
A mai nap viszont más...Vincém a múlt hetet a Szüleimnél töltötte, ahol egyik elfoglaltság volt szétvágni a reklámújságokat és valamilyen rendszer szerint felragasztani a képeket egy lapra. A szemfüles négyévesnek feltűnt, hogy mindenhol szivecske és virág van, ez adta az apropóját, hogy Apuval megbeszélték a Valentin napot. Pénteken Vincus már azzal jött haza, hogy ő a legpirosabb rózsát viszi a Noncsinak az oviba Valentin napra. Úgy gondolom, ha kispasi korban nem gátolom meg, hogy virágot adjon kis szerelmének, akkor amikor nagy lesz is úgy fog udvarolni, ahogy azt szerintem kell, ahogy azt én is szeretném :). Tehát tegnap megvettem a legpirosabb szál rózsát, ma pedig reggel beszaladtunk az oviba, hogy átadjuk a meglepődött, de láthatóan nagyon örülő Noncsinak. Volt sok puszi meg ölelés, olyan édesek voltak hogy estig el tudtam volna nézegetni őket :)

2 megjegyzés:

  1. Örömmel látom, hogy a műtét Nálatok is sikeres volt, és Vincus már a "hétköznapi" dolgokra figyel. :))

    VálaszTörlés