2012. április 23., hétfő

SBS 2012/10

Szép kerek szám lett életem első kész horgolása :)
Szavak helyett beszéljenek a képek:






Amit a képek nem tudnak elmondani: kb két méter fonalam maradt...Igaz, hogy a lezáró sorban nem csináltam meg a ráhajtásokat (azt hiszem Mesterem így mutatta, hogy szebbek lesznek az ívek). Lehet hogy egyébként elég se lett volna?
A méret 120*60 cm.
A fonal egy álom...Nem sodródik szét, jól bontható, eredetileg talán kicsit durva volt (nem szúrós, de egy kisbabát nem simogattam volna meg vele), mosás után azonban nagyon finom puha lett.

Tudom, hogy fogok még ilyet horgolni...nagyon szeretem. Ez tényleg játszótéri projekt, kisebb helyet foglal, bármikor le lehet tenni ha éppen sürgős homokoznivaló akad :)

8 megjegyzés:

  1. Úgy látom, az SBS-láz rajtad is kitört:o) Mestered elég alaposan megfertőzött:o) Szépséges lett!

    VálaszTörlés
  2. Csodaszép!!! És ez a blokkolás, szuper jó lett! Viseld egészséggel!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép!

    Látod, már tudsz is horgolni. Egyébként a múltkori bejegyzésed hatására kezdtem bele megint egy SBS-be (nekem ez a 3. lesz).

    VálaszTörlés
  4. Szép lett! :o) És tényleg jó a fonal.

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm!
    Az SBS láz kitörése a Moncsi miatt van... én azt horgolok, amit ő tanít :)

    VálaszTörlés
  6. Katám! Nagyon jó lett, ez a fonal ezt kívánta, ugye?! A széle úgy volt, hogy az egyráhajásokat hagytam ki, csak simán leöltöttem egy szemmel, majd még átvesszük...:))

    VálaszTörlés
  7. Gyönyörű lett a kendőd! Nagyon ügyes vagy. Én még mindig keresem ehhez a mintához illő fonalat. Neked szuper volt választásod, nagyon jó a párosítás.

    VálaszTörlés
  8. hát ez valami csodás!a színek, a fonal... a türelmed! az enyém mióta áll mozdulatlanul? legalább féléve. gyönyörűűűű!

    VálaszTörlés

2023

 Így január végén ideje megírnom az összefoglalót,  a szokásos pár sort az elmúlt évről. A lényeg: nagy baj nem érte a családot, továbbra is...