2015. október 17., szombat

Az elkényeztetett

Minden reggel fél hat előtt pár perccel kelek. A szobából kifelé el kell jönnöm a nyuszi helye előtt, aki addigra fülecskéit hegyezve két lábon áll a ketrecnek támaszkodva. Szeretne kijönni...
Ahogy kinyitom az ajtót, egy szép ugrással kiszökken, fut néhány gyors kört a szőnyegen, megszaglász és:Elpihenve várja hogy a gyerekek felébredjenek és legyen játszópajtása.

(fekete nyuszit fényképezni nagyon nagyon nehéz)

5 megjegyzés:

 1. Szürkét is nehéz, olyan gyorsan mozog. :-) Nálatok a nyuszi sokat van kint? Nálunk csak este, amikor amúgy is takarítjuk az alját, meg néha hétvégén, ha nem megyünk sehova reggeli után.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sokat? Sokkal kevesebbet, mint szeretne.:) Reggel minden nap kint van, attól függ mennyire viselkedik jól, negyed-fél órát. (ha az ágyamra szökik, becsukom). Délután ha hazaérek megint kiengedem, kb fél óra akkor is...Az esti kintléte attól függ, a Gergőnek mennyi ideje van rá, vagy kedve...Takarítani hetente kétszer szoktam...

   Törlés
  2. Hát, ja, biztosan többet lennének kint, ha tehetnék. :-) Van olyan ismerős, ahol a rács soha nincs becsukva (óriás belga nyúl, állítólag már be sem fér rendesen a ketrecbe), de a mienk is fél-egyórát van kint naponta, egyedül nem hagynám ott, meg egyébként is figyelni kell, nehogy letapossuk.

   Törlés
 2. O hat nagyon tunderi:)) nekem van egy mokusom, aki bejar hozzam annyira megszelidult, a macskak helyen szokott hasonloan napozni:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mókus? Aranyos kis jószág, bár nem volt vele közelebbi kapcsolatom sose :(

   Törlés