2009. október 9., péntek

Megint zokni

Elkészült a zoknim... Nagyon tetszik a színe, még a zöld is, pedig azt nem szeretem. A fonal mellett levő leírás szerinti szemszámmal csináltam, de nagyobb lett mint amekkora kellett volna tehát megtartom.
Ebben a leírásban olvastam ezt is: " Ha színes fonalakból nagy felületű részeket köt, azt ajánljuk, hogy sorról sorra haladva, váltakozva 2-3 gombolyaggal kössön, hogy egy esetleges mintázást (rapportálást) elkerüljön."------Ezt komolyan gondolják? Vagy esetleg valami fordítási hiba? Vagy én vagyok kezdő és ráadásul nagyon egyszerű felfogású?
Ilyen lett az eleje:

És ilyen a hátulja:
És nem cserélgettem a gombolyagokat.....

2 megjegyzés:

  1. Klassz lett. Legalább látom, milyen kötöttem. Már élesítem a tűimet, fonalat is utánpótoltam:o) Ne csak horgolt verzió legyen, hanem kötött is.
    Láttad már? Vasárnaptól az Aldiban is lesz zoknifonal!

    VálaszTörlés
  2. Most néztem meg....még jó, hogy Aldi viszonylag messze van tőlünk. Bár ha tényleg olyan szép színekben lesz, mint a képen el kell mennem...és nem fonalfalok hanem halmozok :)

    VálaszTörlés

2023

 Így január végén ideje megírnom az összefoglalót,  a szokásos pár sort az elmúlt évről. A lényeg: nagy baj nem érte a családot, továbbra is...