2010. szeptember 24., péntek

Aprócska sál 2010/25

Az úgy volt, hogy nagyon régen, még a blogolgatás elején valahonnan letöltöttem és kinyomtattam egy egyszerű mintát. Egy zöld sál leírása volt,, az kiderült a szövegből, és biztos nagyon tetszett nekem, ha kinyomtattam. Az is látszott a papírkámon, hogy kétféle színből készült az eredeti, de hogy hogyan váltakoztak a színek, az nem. Biztos Nektek is ismerős, hogy vannak minták, amik időnként a legmélyebb fiókból is előmásznak...ez is olyan volt nekem.
Ráadásul februárban, amikor a Hugicám itthon volt, elhozta az összes maradék fonalát, hátha kettőnk maradék zoknifonalaiból lehet valamit összehozni. Ebben a kupacban volt két-három aprócska maradék, nem zoknifonal, de nagyon jó színű..csak kevés. Nem gyapjú, valami műszálas, cimke nélküli, kellemes vastagságú és puhaságú fonalacska. Nem hagyott nyugodni, sem a színek, sem a minta, összehoztam őket. Egy 60*15 cm-es sálacska lett belőle Vincusnak:


Fényképezéskor a piros póló nem a legjobb háttér volt egy barna-narancsárgás szín fényképezéséhez, de a lényeg talán látszik.
A narancsszínű fonalam az utolsó centiig elfogyott, a barnásból van még, meg kacsintgat rám egy kellemes világossárga. Talán egy kesztyűre elég lesz neki :)

2 megjegyzés:

  1. Istenem, gyönyörű ez a kölyök! :-)

    Persze a sál is klassz! :-)

    VálaszTörlés
  2. Éljen a kreatív fonalfelhasználás! Tetszik a sálacskád, de a gyerkőc szemei és szőke loknijai vonzzák jobban a tekintetem.

    VálaszTörlés

2023

 Így január végén ideje megírnom az összefoglalót,  a szokásos pár sort az elmúlt évről. A lényeg: nagy baj nem érte a családot, továbbra is...