2011. november 10., csütörtök

Változás

Változik minden, körülöttem, bennem, a blog is fog, úgy tervezem. A változások hozhatnak jót is és rosszat is, nem tudom hogy fog alakulni a kézimunkához való viszonyom, aminek bevallom főleg az időhiány és a fáradtság az oka. Úgy gondoltam, néhány érdekes, esetleg megmosolyogtató esemény is fel fog kerülni ide ezentúl az életünkből, hátha másnak is tudok mosolyt csalni az arcára. (És egyébként szükségem van az írásra, a társaságotokra, most nagyon úgy érzem. Ha csak olvasok és másnál kommentelek, az nem olyan).

Tehát a mai nap poénja: el kellett mennem egy iskolába, amiről csak nagyjából tudtam hogy hol van. Mire való a technika? Okostelefon, Google Navigáció...(kb két utcányira a céltól). Mit mondott? "Haladj kelet felé"---Hangosan felröhögtem a kocsiban; ezek szerint szőke nőnek a navija is szőke: időnként a jobb és a bal is gondot okoz, honnan tudjam merre van kelet?????
(Szerencsére érthetően is elmondta)

1 megjegyzés:

  1. Erről a bejegyzésről eszembe jutott egy mondat, "Csak a változás állandó, minden más dinamikusan stagnál." :D Egy barátnőm írja alá rendre így az emailjeit.
    A kézimunkáid csodálatosak, szájtátva bámulom micsoda gyönyörűségeket tudsz kötni.
    Ami miatt most a kommenteléshez folyamodtam (pár hónapja pedig figyellek már), hogy tudd, olvaslak, és már az is képes mosolyt csalni az arcomra, ha látom, hogy valami új született nálad. :)

    VálaszTörlés

2023

 Így január végén ideje megírnom az összefoglalót,  a szokásos pár sort az elmúlt évről. A lényeg: nagy baj nem érte a családot, továbbra is...