2012. január 3., kedd

Év eleji örömök

Igyekszem tudatosabban meglátni magam körül a jót, azt hiszem ebben az évben erre az eddigieknél is nagyobb szükség lesz.

A januári babonákat mindig igyekeztem megtartani, de az idén úgy gondoltam, ebből elég. Maradt csak a lencse :). Tehát újév napján mostam. Ekkor sikerült kimosni a lányom kedvenc pólójából a ráfröccsent húsleves zsíros foltjait. Gondolom a tapasztalt háziasszonyoknak most megvan a véleménye rólam, de nekem ez nagy öröm. Mert Eszterem nagyon boldog lett, amikor meglátta .:)

Ma vízóra leolvasás volt, és ilyenkor mindig a saját "nyilvántartásomat" is megnézem, hogy az elszámoló számlát már felkészülten várjam. Ma nagyon meglepődtem, mert 14 köbméterrel kevesebb vizet fogyasztottunk az egyik órán július óta, mint előtte évekig. Hogy miért? Június elején voltam kénytelen megválni a drága jó 13 éves hajdu energolux mosógépemtől...és mivel más nem változott, így ennek "számlájára" írom a meglepit. :)

1 megjegyzés:

  1. Szerintem, a kis öröm is ma már nagy öröm:-))) A lencse az nálunk sem maradt el!
    Nem problémák vannak, hanem feladatok, amit meg kell oldani, mondta egy öreg barátném! S milyen igaza volt, így már optimistább a dolog!

    VálaszTörlés

2023

 Így január végén ideje megírnom az összefoglalót,  a szokásos pár sort az elmúlt évről. A lényeg: nagy baj nem érte a családot, továbbra is...