2013. január 6., vasárnap

Milyen volt 2012?

Év eleje, visszatekintés...
A blogolás hullámokban ugyan, de maradt egész éven át, ezt így tervezem jövőre is. Pár darabbal több alkotás és bejegyzés, mint tavaly, szeretném ezt a tendenciát is folytatni.
Készültek kendők, zoknik, egy aprócska kesztyű, néhány hónap a naptárból...

Az elmúlt évben folytatódott a blogvilág átrendeződése, ennek szerintem igen erősen oka a Fb...csakazértis nem teszem fel oda az összes elkészült művemet, mert nekem a blog, az itt megismer emberek sokat jelentenek évek óta. A közösség, amire szükségem van. Tehát döntöttem,kitartok :).

Az átalakulás megfigyelhető az emberi kapcsolataimban is, erről már tavaly írtam.  A világvége kapcsán sok helyen lehetett olvasni, hogy át kellene alakulni a világnak, más szemléletnek elterjedni. Hogy figyeljünk egymásra, foglalkozzunk egymással. Olyan emberekkel kapcsolatban ért csalódás, akikről nem gondoltam volna. Nem kértem semmi különöset, csak hogy beszélgessünk egy kicsit...és olyan emberek szántak rám időt, akiktől nem gondoltam. Nagy tanulság ez nekem :)

Igyekszem pozitív lenni, jobban, mint tavaly. A 2012 nagyon vacak évem volt, bár történtek nagyon jó dolgok is...
Kívánom mindenkinek, magamnak is a családomnak is, a hozzám közel állóknak is, hogy ne legyen rosszabb az új év, mint 2012 volt :)

2 megjegyzés:

  1. Azt hiszem, én nem is írok visszatekintést... Amilyen passzban vagyok, jobban is teszem, ha kihagyom.

    Boldog új évet, nagyon szépet, vidámat kívánok Neked!

    VálaszTörlés
  2. Fel a fejjel,Macus!!!!Nem szabad keseregni, a gyerekeinknek szüksége van Anya mosolyára:)

    VálaszTörlés

2023

 Így január végén ideje megírnom az összefoglalót,  a szokásos pár sort az elmúlt évről. A lényeg: nagy baj nem érte a családot, továbbra is...