2020. szeptember 30., szerda

Karácsony

 A legeslegkedvesebb ünnepem 😍 Nem is annyira az a három nap amit a naptárban is jelölnek, hanem az előtte levő hetek, a készülődés, a díszítgetés. Az idei más lesz, de elhatároztam hogy nem hagyom hogy a nyomorult vírus megakadályozzon benne hogy úgy legyen mint máskor. Tehát otthon, a szüleimmel. Ha kell, előtte két héttel mindannyian otthon maradunk, hogy véletlenül se szedhessünk össze sehol semmi nyavalyát.

Elkezdtem készülődni, már nemcsak fejben, hanem fizikailag is. Gyűlnek itthon az ajándékok vagy azok alkatrészei, lassan fel kell írnom mit hova rejtek. A Kispasi legjobb ajándéka már itt pihen a szekrényben és bár nem meglepi lesz neki, nagyon fog örülni. Természetesen meglepi is lesz 😊Úgy tervezem hogy az idén több saját készítésű ajándékot fogok adni, mint az elmúlt években. Bár tavaly a barátnőknek adott doboz süti nagy siker volt, most mást találtam ki (persze ráadásnak kapnak sütit is). Annyira más lett minden, más a fontos, a figyelem a másik ember irányába egy kétkezi ajándékkal jobban kifejezhető. A kolléganőké már megvan, ebben anyukám segített, de természetesen az elkészített alapot is személyessé kell tenni, ez rám vár.

Alkotok szépen csendben, mutatni nem fogok mindent, majd csak ha átadásra került. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

2023

 Így január végén ideje megírnom az összefoglalót,  a szokásos pár sort az elmúlt évről. A lényeg: nagy baj nem érte a családot, továbbra is...