2009. május 4., hétfő

Valami más

Úgy gondoltam, nem szeretnék több blogot írni, ahol csak az egyik vagy csak a másik technikával készült alkotásaimat mutatom meg, hanem itt egyben mindent.

Mostanában a kötés szerelmese lettem megint, főleg mióta a gyerekek egy fonal láttán már mondják is a kívánságot, hogy mi legyen belőle...Időnként, főleg pihenésképpen gobelint is szoktam varrni. Ezt a tevékenységet csak természetes fénynél szeretem csinálni, és mivel néhány perc teljes nyugalom kell hozzá folyamatosan, így a Vince mellett ez háttérbe szorul ( a kötésnél nagyobb a tű, a gombolyag, és főleg általában csak egy van elől belőle, amit ő elcsórhat és szétszedhet ha nem vagyok elég éber)

Ez a kép nem teljesen készült mostanában, csak a befejezése húzódott el...rossz tulajdonság, de ha valamiben nem vagyok teljesen biztos, hogy olyan lesz, amilyet szeretnék, akkor nem kezdem el. Így történt ez a kislány arcával, főleg az orrával. Így az Eszternek megígért kép befejezése váratott magára. Most azonban vettem egy nagy levegőt, így már csak a kereteztetés maradt hátra.

A kép eredeti mérete 23*30 cm, normál alapra készült.

A következő képet a Gergőnek szántam, de míg az Eszteré nem lett kész, ezt se kereteztettem be. Ez egy kicsit kisebb, 15*20cm, ez is normál alapra készült.

Szólj hozzá!Szerkesztés...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése