2021. március 21., vasárnap

Happy day 11-13.

 11.nap, március 19.péntek, József nap

Reggel olyan csodaszép havas tájra ébredtünk, amilyen egész télen egyetlen egyszer sem volt. Aztán gyorsan ragyogni kezdett a nap, szépen csillogott a havon, de hamar elolvasztotta és felszáradt minden. Reggel korán ébredtem, vártam a Kedvesem. Szabadnapos volt, egy nappal többet tölthettünk együtt. Sétáltunk, elintéztük a kötelező köröket, posta, bevásárlás. Délután társasoztunk a gyerekekkel, míg Kispasi el nem ment apás hétvégére. 

12.nap, szombat

Kényelmes reggelizés, ráérős készülődés, ebéd, utána hatalmas séta majd este kanapézás, nyuszizás. Bedagasztottam egy Dragomán kenyeret, az mindig jól sikerül, kis teljes kiőrlésű liszt, kis magkeverék.

13.nap, vasárnap

Korán kellett indulnia, így a nap rövid volt. Kihasználtunk minden percet, beszélgettünk sokat. Reggel gyorsan megsütöttem a kenyeret, amit Ő magával vitt. (a magkeverékben volt mazsola...este mondta, hogy érdekes volt ráharapni a kenyérben, nem számított rá)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

2023

 Így január végén ideje megírnom az összefoglalót,  a szokásos pár sort az elmúlt évről. A lényeg: nagy baj nem érte a családot, továbbra is...