2020. április 10., péntek

Happy day 1.

Új sorozat indul itt ma...azt hiszem valamit írnom kell, valamit tennem kell rendszeresen, különben kezd nyomasztóvá válni ez a karantén.
Elhatároztam hogy minden napban találni fogok valamit, ami szép, ami jó, amiért hálás vagyok. Mert van, nagyon sok és úgy érzem most ezekbe kell kapaszkodnunk.
Igyekezni fogok ezeket a bejegyzéseket este megírni, hogy mindig az adott naphoz tartozzon, de ettől el is térhetek...pl ma, a tegnapi nap gyönyörűségét mutatom. A munkahelyem udvarán levő hatalmas cseresznyefa...tele virággal és méhecskével. Olyan zsongás volt a fa körül hogy öröm volt hallgatni.



Minden nap rájövök hogy mennyire szerencsés ember vagyok. Három csodálatos, egészséges gyermekem van, akik nagyon jó testvérek. Az online tanulás mindegyikük életébe mást hozott, gyakran azt veszem észre hogy összegyűlnek valamelyik szobában és segítenek egymásnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

2023

 Így január végén ideje megírnom az összefoglalót,  a szokásos pár sort az elmúlt évről. A lényeg: nagy baj nem érte a családot, továbbra is...