2020. április 25., szombat

Happy day 17.

Újabb nap eltelt, közeledünk a bűvösnek tartott május 3 felé, amikor állítólag tetőzni fog a koronavírus, onnan számíthatunk valamiféle enyhülésre a korlátozások tekintetében. Várom, nagyon várom, utána nemsokkal ki fog derülni hogy mi is lesz a továbbiakban.
Ma újabb kirándulást tettünk az erdőbecsléstan tantárgy követelményeinek teljesítése céljából. Két órát kint voltunk az erdőben, jó volt, bár csak a feladat felét sikerült elvégezni, holnap folytatjuk. Bolond idő van ma, nagyon fúj a szél és mostanra már hideg is van...biztos a szél miatt.
A nap kérdése kb délután háromkor elhangzott, mondtam is hogy mindegy mi lesz még ma, ezt nem fogja tudni beelőzni. Kispasi tette fel a kérdést az Eszternek: miért nem mentél inkább péknek? ( nagyon nem volt kedve távolságokat és kerületeket mérni, gondolom pl kakaós csigát szívesebben kóstolgatott volna).
Teszem a dolgom, mint egy gép, igyekszem nem gondolkodni, de nem mindig megy...a kedvem valahol a béka hátsó fertálya alatt van, de igyekszem hogy ennek látható jele ne legyen...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

2023

 Így január végén ideje megírnom az összefoglalót,  a szokásos pár sort az elmúlt évről. A lényeg: nagy baj nem érte a családot, továbbra is...